OM OSS

Vad du behöver veta​

Fullerö Trafikantservice

Fullerö Trafikantservice är beläget vid infarten till Fullerö Hage, strax norr om Uppsala. Man når området via E4-avfart 189 (Fullerömotet) mot Storvreta och efter ca 300 meters färd på länsväg 290. Dagligen passerar ca 26.000 fordon på E4:an och ca 10.000 fordon på länsväg 290, vilket gör detta till ett utmärkt läge för etablering av butik, biltvätt, bensinstation, bilverkstad samt restaurang.

I Trafikantservicekvarteret finns det redan idag en OKQ8 automatstation, RASQ Närbutik & Biltvätt samt Mekonomen. Restaurang med 100 sittplatser inne och ute är under projektering och bygget beräknas starta under 2021.

 

För mer info om området Fullerö Hage se www.fullerohage.se

 

Kameraövervakning​

På Fullerö Trafikantservice finns trygghetskameror för att kunna förebygga och utreda brott, samt för att kunna ge support och hjälp om det uppstår några tekniska problem med tvättanläggningen. Bevakningen omfattar området runt våra byggnader och även inuti dessa. Inspelat bildmaterial lagras i max två månader i enlighet med gällande riktlinjer. Vår kameraövervakning sker med stöd av intresseavvägning utifrån att vi strävar efter en säker miljö för både våra kunder och anställda. Dessutom baseras vår intresseavvägning på att bildmaterial enbart gås igenom om akut support/hjälp behövs i biltvättarna eller om det finns brottsmisstankar, samt att allt bildmaterial raderas inom två månader från inspelning vilket bedöms utgöra en begränsad risk för de registrerades friheter och rättigheter. Denna risk anses rimlig i jämförelse med risken för att utsättas för brott om trygghetskameror inte hade funnits på våra stationer. Vid misstanke om brott kan bildmaterialet komma att lämnas ut till polisen

Vid intresse fyll i en intresseanmälan så tar vi kontakt med er

Fullerö Trafikantservice är beläget vid infarten till Fullerö Hage, strax norr om Uppsala.

följ oss