OM OSS

Vad du behöver veta​

Fullerö Trafikantservice

Fullerö Trafikantservice är beläget vid infarten till Fullerö Hage, strax norr om Uppsala. Man når området via E4-avfart 189 (Fullerömotet) mot Storvreta och efter ca 300 meters färd på länsväg 290. Dagligen passerar ca 20.000 fordon på E4:an och ca 10.000 fordon på länsväg 290, vilket gör detta till ett utmärkt läge för etablering av butik, biltvätt, bensinstation, bilservice samt restaurang.

I Trafikantservicekvarteret finns det redan idag en OKQ8 automatstation. Bygget av butiken och biltvätten pågår för fullt och beräknas vara klart till försommaren. Restaurang med 100 sittplatser inne och ute samt bil/däckverkstad är under projektering och bygget av dessa beräknas starta under 2019.

Fullerö Hage är en helt ny stadsdel nära naturen. Här finns idag ca 400 bostäder och en förskola för 140 barn. Under de kommande åren så planeras det bygge av ytterligare 1600 bostäder, äldreboenden, skolor, förskolor samt en Företagspark med 130.000 kvm lokalyta. När Fullerö Hage är färdigbyggt kommer det att bo ca 6000 personer i området och det kommer då även att ha växt ihop med Storvreta.

Vid intresse fyll i en intresseanmälan så tar vi kontakt med er

Fullerö Trafikantservice är beläget vid infarten till Fullerö Hage, strax norr om Uppsala.